- Passion to Move Mountains with You -

"Tinkendoe biedt resultaatgerichte, betaalbare marketingconsultants en ondersteuningsservices voor kleine, middelgrote en grote bedrijven."
Petra Van Looy
Co-Founder

Strategie en Planning

Tinkendoe geeft u het juiste marketingadvies en de juiste expertise om u te helpen uw omzet te verhogen en het maximale uit uw marketinginvestering te halen. Dankzij onze ervaring in marketingstrategie en -planning adviseert Tinkendoe hoe u het best een specifiek marketingdoel kunt bereiken. 

Consultants & Managers

Wij stellen u graag voor aan één van onze communicatieve duizendpoten om van uw project een succesverhaal te maken. Heeft u een specifieke vaardigheid nodig of heeft u nood aan een extern perspectief? Tinkendoe biedt extra resources wanneer uw workload toeneemt en de huidige personeelsbezetting onvoldoende is. Onze marketingconsultants helpen u om uw project op het goede spoor te houden. 

fall in love with our features

Externe communicatie

Tinkendoe helpt u bij het coördineren van alle externe communicatieactiviteiten. Van het uitwerken van de strategie tot het uitvoeren van de communicatiecampagne.

Marketing

Wij ondersteunen u bij het formuleren van een communicatie- en marketingbeleid. Beschouw ons als uw uitbestede marketingafdeling, zodat u zich volledig kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Webdesign

Tinkendoe zorgt voor uw op maat ontworpen, mobiele, responsieve en resultaatgerichte website. We maken uw website SEO en social media gebruiksvriendelijk. De bezoeken aan uw website worden in no time geconverteerd in een aankoop.

Interne communicatie

De betrokkenheid van uw medewerkers vergroten kan door een goede interne communicatie. Een betere interne sfeer zal de productiviteit van uw medewerkers verhogen.

Grafische vormgeving

Tinkendoe vergroot de waarde van uw merk met creatieve en professionele vormgeving die een blijvende indruk achterlaten.

Eventmanagement

Of het nu gaat om consultancy, strategie, uitvoering of logistieke diensten in de hele eventmanagementcyclus. Onze aanpak is om uw merk te helpen met een resultaatgerichte, onvergetelijke ervaring voor de bezoeker van uw evenement.

MEET OUR AGENTS

Petra van Looy

Co-founder & Marketing ConsultantGepassioneerd, oplossingsgericht en to the point.

Debby Kohl

Co-founder & Financieel Directeur

Gemotiveerde teamplayer met een talent voor organisatie. Een indrukwekkende administratieve duizendpoot.


Nele Snoeks

Markting Consultant

 

Hands-on, klantgericht en creatief

Nina Oude Hengel

Markting Consultant

 Gemotiveerd, oplossingsgericht en een vlotte pen!

Een paar extra handen nodig?

Contacteer ons om te genieten van de flexibiliteit van een freelancer in combinatie met de loyaliteit van een vaste werknemer.

 © 2020 Tinkendoe

Close Menu
nl_BE
fr_FR nl_BE